Корпоративни решения

Потребителска електроника

Findy - лого бяло

Начини за доставка

Какъв е начинът на доставка и нейната цена ?
Използваме услугите на куриерски фирми Спиди и Еконт и доставката на територията на България, Румъния и Гърция е безплатна до техен офис, избран от Вас. За цени на доставка извън посочените държави или до адрес, моля свържете се с нас.

Какво е времето за доставка?
Доставката е от 1 до 3 работни дни, с изключение на официални празници. За населени места, в които няма офис на куриер може да има определени дни за посещение от куриер. Доставката за други държави в ЕС посредством DHL е до 7 работни дни. За информация за доставка извън Европа се свържи с нас.

Как да проследя пратката си?
За доставка в България ние ще се свържем с теб в деня на изпращане и на другия ден ще е при теб. За доставка извън България ние ще ти изпратим номер за проследяване “Tracking ID”, чрез който ще можеш да проследиш пратката.

Какво да направя, ако не получа пратката си?
За пратки в България се свържи с нас. За пратки извън България провери номера за проследяване на пратката “Tracking ID”. При продължаващ проблем се свържи с нас.

Какво да направя, ако искам да променя адрес/час за доставка, след като съм завършил поръчката?
За промяна на адрес, час и данни за доставка се свържи с нас. За поръчки в България които вече са изпратени, ще заплатиш разходите за пренасочване към новия адрес (ако има такива). За поръчки извън България се свържи с нас.